Oldal kiválasztása

Wow, újabb év telt el…?! Szinte fénysebességgel elrobogott ez az év is. Helyébe lépett az új, melyhez nagy reményeket fűzünk, így év elején.

De vajon ezek a remények meddig tartanak? Mennyire váltjuk valóra év elejei álmainkat, vágyainkat, terveinket, netán fogadalmainkat? Sajnos elég rosszak a statisztikáink e téren. Bizony, nagyjából áprilisra már nem is emlékszünk a szilveszteri fogadalmainkra, vagy a január első hetében tervezett üzleti céljainkra.

Mégis mit tehetünk, hogy a most még égő vágyunk augusztusban is ugyanúgy bennünk legyen, vagy akár már megvalósítva tündököljön a dicsőségfalunkon?

Hoztam neked 4 tippet ehhez:

  1. Írd le egy füzetbe, naptárba a fejedből előpattanó gondolataidat, a szíved vágyát, melyet akár már évek óta kergetsz.
  2. Kérj segítséget! Keress olyan embereket, akikkel erősíthetitek egymást a céljaitok elérésében. Legyen ez egy FB csoport, ahova csatlakozol, vagy egy mini mastermind közösség, vagy akár egyetlen ember, akivel támogatjátok egymást egész évben. (Csatlakozz az AVA Mentorprogramjához. Írj nekem e-mailt és küldöm a részleteket: andrea@aktivvirtualisasszisztens.hu)
  3. Maradj fókuszban! Tűzz ki egyetlen, megvalósítható célt, vagy max kettőt, de ne halmozd a céljaidat, mert el fogod veszíteni a fonalat, elaprózod magad, mindenbe belefogsz, és semmivel nem fogsz végezni.
  4. Ünnepelj! Ha elvégezted a kitűzött feladatot, lezártál egy kampányt, projektet, mely a célod eléréséhez szükséges volt, ünnepeld meg magad. Menj el vacsorázni, egy masszázsra, vagy csinálj egy hosszú hétvégét a hegyekben. Mindegy, hogy miként ünnepelsz, jutalmazd meg magad valamivel, amit ritkán engedsz meg magadnak. Talán ez a legfontosabb, hogy kitarts, hogy nyugtázd magadban, hogy haladsz, és eredményes vagy.

Az év elejei nagy lendület szelét fogd be a vitorládba, hogy kitartson egész évben.

Ja, és a legfontosabbat majdnem kihagytam: PIHENJ! Ezt törvénybe hoznám szívem szerint, mivel a vállalkozó az a fajta, aki úgy gondolja, hogy mindenki feladatát el tudja végezni, energiája kiapadhatatlan, tudása mindenre kiterjed, figyelme nem lankad, és természetesen keményen kell küzdenie a céljaiért.

Ahogy tavaly olvastam Gál Kristóftól, egy versenylovat sem tartasz gyalázatos körülmények között, hanem rendszeresen pihenteted, szervezetét megóvod, a legjobban bánsz vele, hogy a versenyen a lehető legjobbat tudja nyújtani.

Egy vállalkozó ugyanilyen. Ne bánj magaddal mostohán, hisz ha te nem vagy kész a versenyre, nem nyerhetsz.

 

Felkeltette érdeklődésedet a virtuális asszisztenskedés?

ISMERD MEG AZT A 7 LÉPÉST, AMI ELINDÍT EGY SIKERES VIRTUÁLIS ASSZISZTENS VÁLLALKOZÁS LÉTREHOZÁSÁBAN.

TÖLTSD LE AZ INGYENES „HOGYAN VÁLHATSZ A LEGGYORSABBAN VIRTUÁLIS ASSZISZTENS VÁLLALKOZÓVÁ” ÚTMUTATÓT ÉS KÉSZÜLJ FEL A VÁLLALKOZÓI ÉLETRE!

 

Tovább az INGYENES útmutatóhoz >>

Ingyenesen letölthető virtuális asszisztens útmutató - Lukáts Andrea AVA Aktív Virtuális Asszisztens

A cikk írója Lukáts Andrea – Az Adminisztrátor Virtuális Asszisztens vezetője, az AVA-Aktív Virtuális Asszisztens képzési rendszer alapítója, szakmai vezetője. 2013-ban kezdtem el itthon, Magyarországon Virtuális Asszisztensként tevékenykedni. Azóta is egyre sikeresebb VA vállalkozásomat vezetem, melynek keretén belül 2018-ban már csapattagjaimmal együtt egyre több bátor vállalkozónak segítjük mindennapi munkáját. Célom, hogy a magyarországi leendő vagy kezdő VA-knak segítő kezet nyújtsak oktatóanyagaimmal, workshopjaimmal, írásaimmal és az évek során megszerzett tapasztalataim, tudásom átadásával. Legyél Te is AVA!