Oldal kiválasztása

Hogyan válthatod valóra a gyerekkori álmodat felnőttként egy független, saját vállalkozás segítségével? Az alábbi kis történetből megtudhatod:

Egyszer régen egy kisváros közepében élt egy kislány, akinek gyerekkorától kezdve nagy álma volt, hogy valami maradandót alkothasson kicsinyke léte alatt.

Szépen cseperedett az álmait nem felejtve. A mindennapok monotonitása mellett minden nap eszébe jutott az aprócska gondolatfoszlány: mi lenne, ha…

A kislányból felnőtt lett, lediplomázott és boldogan vágott bele a dolgozó emberek életébe.

Sajnos hamar rá kellett döbbennie, hogy az alkalmazotti lét, a másoknak való megfelelés, a kötöttség nem igazán neki való. Sokkal szabadabbnak, függetlenebbnek érezte magát annál, mintsem, hogy megfeleljen egy zárt, monoton rendszer normáinak.

Érezte, hogy ha valami olyan dolgot szeretne elérni, amit később a gyerekei, unokái, vagy dédunokái tovább tudnak vinni, akkor minél előbb cselekednie kell.

 

vállalkozó anyuka blog AVA

Boldog házasság, első majd második csodálatos gyerek, és jött a nagy kérdés: Hogyan tovább?

 

Tudatos, precíz és elszánt, most már nem kislány, hanem felnőtt révén, a mai kor vívmányait kihasználva és felhasználva az internetet hívta segítségül. Összeszedte mi az, amiben ő jó, amiben szeretne fejlődni és mi az, amit szívesen kipróbálna.

Érezte, hogy a megoldás ott lesz a virtuális világban valahol. Kitartásának meglett az eredménye. Két szó jött vele szembe: Virtuális Asszisztens. Rátalált több olyan csoportra is, ahol vállalkozó anyukák írták le tapasztalatikat, érzéseiket, mutatták be esetleg elkészült művüket, sikeresen működő vállalkozásukat. Mindez lelkesítő és erőt adó volt ahhoz, hogy a legbelül álmodozó kislány, ne adja fel az álmait, vágyait.

Folyamatosan olvasta a sikeres vállalkozásokról szóló cikkeket, a legfrissebb piackutatásokat, kiderítve ezáltal, hogy mely területeken lehet még szükség az ő tudására, lelkesedésére.

Tudta, hogy a sok éves munkában eltöltött idő alatt megszerzett tudásával otthonról, saját időbeosztás alapján, számos embernek, cégnek válhatna segítő társává, mint Virtuális Asszisztens.

A mai világban egyre több lehetőség kínálkozik arra, hogy megspórolva a munkába járás idejét, a felesleges munkahelyi vitákat, a sok elfecsérelt időt, távmunkában lássa el a korábban munkahelyi légkörben elvégzett feladatokat.

Rájött, hogy elegendő csupán egy laptop és internet kapcsolat.

vállalkozó anyuka blog AVA

Tanulmányozta a kisgyerekes anyukák munkába való visszatérésére vonatkozó jogszabályokat, kereste a lehetőséget, hogy a főállása mellett, a gyerekeivel otthon töltött idő alatt, a délutáni alvási és esti lefektetés utáni időt kihasználva elindíthassa saját vállalkozását.

Szerencsére a jogszabályok lehetővé teszik, hogy az anyukák az otthon töltött időszak alatt kipróbálhassák magukat, elindulhassanak a vállalkozóvá válás útján.

És ez a kislány ma ott tart, hogy elkészítette élete első üzleti oldalát, saját logóját, megírta első nyilvános blogcikkét, hobbiból megírta élete első mesekönyvét és bizakodva várja mit tartogat számára jövő.

 

A cikk írója Fónagy-Juhász Erika, a FJERA Virtuális Asszisztencia megalapítója. “35 éves, kétgyermekes édesanya vagyok, közgazdász egyetemi diplomával, vállalkozási főszakiránnyal és területfejlesztő mellékszakiránnyal, több, mint 10 éves vidékfejlesztési, pályázatírási és banki, pénzügyi ismeretekkel, író szenvedéllyel. Mióta elkezdtem a munka világában élni folyamatosan azon járt az agyam hogyan kéne valami olyan dolgot csinálni, amivel nem érzem azt, hogy mókuskerék az életem, ami szabaddá és boldoggá tesz. Így találtam rá a Virtuális Asszisztensek világára és egyből beleszerettem. Beleszerettem az általa nyújtott szabadságba, függetlenségbe, abba, hogy mások segítése révén kiteljesedhetnek a vágyaim és mindezt itthonról, nem feladva, háttérbe szorítva a családot.” Ahol felkeresheted Erikát: E-mail: fjerava@gmail.com, Facebook oldal: https://www.facebook.com/fjerava/

Te is valóra akarod váltani álmodat egy szabad, független munkával, de nem tudod, hogy ezt hogyan is tudnád átültetni a gyakorlatba?

Felkeltette érdeklődésedet a virtuális asszisztenskedés?

ISMERD MEG AZT A 7 LÉPÉST, AMI ELINDÍT EGY SIKERES VIRTUÁLIS ASSZISZTENS VÁLLALKOZÁS LÉTREHOZÁSÁBAN.

TÖLTSD LE AZ INGYENES „HOGYAN VÁLHATSZ A LEGGYORSABBAN VIRTUÁLIS ASSZISZTENS VÁLLALKOZÓVÁ” ÚTMUTATÓT ÉS KÉSZÜLJ FEL A VÁLLALKOZÓI ÉLETRE!

 

Tovább az INGYENES útmutatóhoz >>

Ingyenesen letölthető virtuális asszisztens útmutató - Lukáts Andrea AVA Aktív Virtuális Asszisztens