Oldal kiválasztása

Fantasztikus élmény volt ismét az Aktív Virtuális Asszisztens – AVA Hogyan indulj el a virtuális asszisztens üzleteddel? – 1 napos alapozó képzése.

Minden tréningemet alapos felkészülés előz meg részemről, hogy a legfrissebb trendek szerint állítsam össze a tréning anyagát. Ennek a tréningnek alapvető célja, hogy a résztvevőknek segítsen abban, hogy

  • érdemes-e a virtuális asszisztencia irányába indulniuk,
  • milyen ügyfélszerzési, árképzési rendszert tudnak használni a kezdetekkor
  • a sok elméleti információból összeálljon az a bizonyos big picture (nagy kép)
  • a már aktív virtuális asszisztensek rendszerbe tudják foglalni vállalkozásuk területeit
  • kézzelfoghatóvá, világossá váljon a virtuális asszisztens szakma
  • megerősítsék az önbizalmukat és a pozícionálásukat virtuális asszisztensként

A résztvevők hősiesen állták a tempót, amit a combos anyag diktált. Ezúton is köszönöm a végig éber figyelmüket, a nem lankadó lelkesedésüket és sok remek kérdést, inspirálódást, mellyel a tréning többi résztvevőjét is segítették a kételyek, félelmek leküzdésében.

Virtuális asszisztens tréning AVA Aktív Virtuális Asszisztens Lukáts Andrea

 

Mi a közös bennük? 3 hónapos babával gyesen lévő anyuka, a 33 évig közigazgatásban dolgozó nyugdíj előtt álló ügyintéző, és a lányaitól születésnapi ajándékként részt vevő nagymama 

 

Mindannyian eljöttek az alapozó tréningre és eldöntötték, hogy virtuális asszisztensek lesznek!

Őszintén megmondom, nagyon meghatódtam a résztvevők elszántságán, ami előtt mindig megemelem a kalapom. Tettrekész, álamikat nem feledő innovátorok, akik keresik a boldog munkavégzés lehetőségét. Igen, ők az AVA Tréning résztvevői!

Különösen a szívemhez szólt az a kis megjegyzés, melyet az ajándékjegy megvásárlásakor kaptam: a jegy ajándékba lesz Anyukánknak! Megható volt, hogy a lányai mennyire a szívén viselik Édesanyjuk sorsát, és minden erejükkel azon vannak, hogy a mostani szép szóval is igen stresszes mindennapi munkából valahogy kiemeljék őt. Végül külön megköszöntem a lányoknak, és a tréning végén az ajándékozottnak, hogy az AVA Tréninget tartották a legjobb megoldásnak, mely segítségével Édesanyjuk egy nyugodtabb életet tud élni, és egy olyan munkát tud teremteni magának, ami örömet, szabadságot, rugalmas időbeosztást és nem mellesleg több pénzt tud nyújtani neki.

 

Az AVA Tréning résztvevőinek a kilóméterek megtétele sem akadály

 

Eger, Hajdúszoboszló, Gödöllő, Dombóvár, Rábapatona, Pécs, szlovák határ…hogy csak pár helységet említsek a résztvevők otthonából.

Mindig nehéz kérdés, hogy a budapesti helyszín vajon kizáró ok lesz-e a résztvevők számára? Azt kell, hogy mondjam, hogy egyáltalán nem. Azok, akik valóban komolyan gondolják, hogy virtuális asszisztensek lesznek, akár még az ország másik feléből is hajlandóak felutazni az AVA Tréningre. Ők tudják, hogy ez kell nekik, és bizony az elején sokat kell tenniük azért, hogy belefogjanak egy új vállalkozásba.

Tudjátok, hogy ez az egyik hatalmas mérföldkő, amit megtesztek a szabadabb jövőtök érdekében?

Ne gondoljátok azt, hogy ez természetes! Higgyétek el, hogy ti, akik több száz kilómétert utaztok az álmaitokért, sokkal nagyobb esélyetek van azt elérni, mint aki egy lépést sem hajlandó érte megtenni. Ezúton is köszönöm, hogy megteszitek a több órás utazást – elsősorban magatokért!

 

Vendégelőadóim színesítik az AVA Tréninget

 

Amikor tavaly megálmodtam a Hogyan indulj el a virtuális asszisztens üzleteddel? – 1 napos alapozó térninget, rögtön tudtam, hogy két vendégelőadót fogok meghívni, akik még jobban hozzá tudnak járulni a résztvevők sikeréhez.

 

Apjok Barbara Virtuális asszisztens tréning AVA Aktív Virtuális Asszisztens Lukáts AndreaAz egyik vendégelőadót a végzett mentoráltjaim közül választom (mindig mást), aki testközelbe hozza a virtuális asszisztens vállalkozás indulását saját esettanulmányán keresztül. Elmondják, hogy hogyan indultak ők, és most hol tartanak, valamint az utat, melyet megtettek a nulláról akár a félmilliós virtuális asszisztens vállalkozásig. Mindegyik mentorált előadómra záporozni szoktak a kérdések, melyeket hősiesen és profin meg is válaszolnak. Büszkén szoktam őket figyelni, hiszen a saját vállalkozásuk felvállalására, prezentálására is készülünk a 3 hónapos mentorprogramom alatt.

 

 

 

Schirrmacher Szilvia Virtuális asszisztens tréning AVA Aktív Virtuális Asszisztens Lukáts AndreaMásik vendégelőadóm fixen egy vállalkozónő, aki már évek óta kiszervezi az időrabló feladatait a saját virtuális asszisztensének. Az ő elődása többek között arról szól, hogy milyen szempontok voltak neki fontosak,amikor virtuális asszisztenst keresett, és hogy milyen elvárásai vannak vele szemben a mindennapi munkájuk során. Őt tágra nyílt szemekkel szokták hallgatni, és vadul jegyzetelik szavait, hiszen ő akár az ideális ügyfelük avatárja is lehet. Rendkívül szeretik!

 

 

 

 

De mit mondanak a résztvevők a tréningnap végén?

 

Természetesen én is mindig kíváncsi vagyok, hogy milyen élményekkel távoznak, milyen véleményük van az egész napos virtuális asszisztens alapozó tréningről, ezért a végén kiosztott véleménykérő űrlapok rendkívül fontosak számomra.

Fontosak, hiszen csak ezen visszajelzések alapján tudom, hogy min változtassak, esetleg min lehetne javítani, hogy minél elégedettebben távozzanak a tréningről.

Bevallom, ezek a vélemények kiemelt helyet foglalnak el a munkám során, hisz nektek készítem a tematikát, az anyagot úgy állítom össze, hogy a lehető legátfogóbb tudást adjam át, ami alapján akár már a tréning másnapján el tudjátok indítani a virtuális asszisztens vállalkozásotokat.

Hoztam pár véleményt, melyet megosztok itt, veletek:

„Hatalmas segítség egy induló vállalkozónak, szuper ötlet volt egy ilyen tréning szervezése. Jó a felépítése, tematikája. Minden kezdő, alapozó lépésre kitér. Minden nyitott kérdésemre őszinte választ kaptam és megerősített elhatározásomban. J A tréning hangulata oldott, könnyed, barátságos. A helyszín tökéletes. Nagyon jól éreztem magam a nap folyamán. Motiváltan, elégedetten távozom, sok hasznos információval. Szilvi (az egyik vendégelőadó – a szerk.) bombasegítség volt, az ő előadása rengeteg kérdésre választ adott. J „

Némethné Farkas Gabriella

„Lényegretörő, gyakorlatias volt. Andi kedves, támogató személyiség, alaposan ismeri a szakmát és a piacot. Mindenképpen hasznos volt.”

Tircsi-Molnár Ágnes

„A tréning előtti napon még nem tudtam, hogy mennyi feladatom van, hogy sikeres legyen a VA vállalkozásom. Nagyon tartalmas, inspirálók, gazdag tréning volt. Ahogy Andi is mondta: „combos nap lesz”.”

ZsOffice Help-Virtuális Asszisztencia

„Tetszett a tréning, segít eldöntenem, hogy érdemes-e VA irányba indulnom. Kifejezetten jónak tartom, hogy több előadó is volt, mert így különböző szempontokat, személyiségeket ismerhettünk meg. Bármilyen vállalkozásba is kezd az ember, jó alapot ad hozzá ez a tréning.”

Tünde

 

A cikk írója Lukáts Andrea – Az Adminisztrátor Virtuális Asszisztens vezetője, az AVA-Aktív Virtuális Asszisztens képzési rendszer alapítója, szakmai vezetője. 2013-ban kezdtem el itthon, Magyarországon Virtuális Asszisztensként tevékenykedni. Azóta is egyre sikeresebb VA vállalkozásomat vezetem, melynek keretén belül 2018-ban már csapattagjaimmal együtt egyre több bátor vállalkozónak segítjük mindennapi munkáját. Célom, hogy a magyarországi leendő vagy kezdő VA-knak segítő kezet nyújtsak oktatóanyagaimmal, workshopjaimmal, írásaimmal és az évek során megszerzett tapasztalataim, tudásom átadásával. Legyél Te is AVA!

 

Érdekel a virtuális asszisztencia, de nem tudod, hogy ezt hogyan is tudnád átültetni a gyakorlatba?

Jelentkezz a Hogyan indulj el a virtuális asszisztens üzleteddel? online alapozó tréningemre, ahol mindenre választ kapsz, sőt! 100%-os gyakorlati tudást és működő technikákat a virtuális asszisztens vállalkozásod beindításához!

Extrákkal, bónuszokkal!

Tovább a tréning részleteihez és a jelentkezéshez >>

Lukáts Andrea Virtuális Asszisztens mentorprogram