Oldal kiválasztása
A virtuális asszisztens mint szakma, a mai modern világban a rugalmasság, alkalmazkodás, a létünk alapköve. Rugalmasnak lenni annyit jelent, hogy életben tudsz maradni és fejlődni, növekedni tudsz általa. A lelkesedésem, mióta rátaláltam erre az új szakmára 200% – os, tanulok és önfejlesztek a napi 6 órás munkám és családom  (3 kislány) mellett – után. Igazából nem most kezdtem, de úgy igazán komolyan most lendültem bele. A tervek, vázlatok, ötletek és táblázatok készítése este a csendes és békésen szunnyadó lakásunk falai közt születnek. Lelkesedésnek sosem voltam híján ahogy visszaemlékszem gyerekkoromra, de az ehhez szükséges támogatás és bíztató szavak sajnos már kevésbé jöttek. Így ezzel egyenes arányban nőttek az önértékelési problémáim. Most 37 éves boldog családanya és feleség vagyok, aki a múlt terheit letéve, esténként összeszedve a múlt konzekvenciáit, szülei hibáit, rájöttem, hogy én én vagyok. A férjem támogat az első pillanattól kezdve, bíztat minden körülmények között. Nekem van egy célom, és csak ez számít. Szeretném a grafológiát – gyermekrajz elemzést és az életvezetési tanácsadást a virtuális asszisztens szakmába integrálni és a maximumot nyújtva az ügyfelek szolgálatába állítani.
AVA Aktív Virtuális Asszisztens Lukáts Andrea vendégcikk

 

 

Mit jelent a kézírás? Nekem?

 

Az embert, a lelkét, a habitusát, a jelent és jövőt. Embereket – életeket látok ilyenkor magam előtt, szituációkat, hogy viselkedik, mit csinál az alanyom. És ha x-y tulajdonságon fejlesztene, mivé is válhatna. Komoly szakma, komoly idő és energia ráfordítással. A tudás hatalom, ahogy szokták mondani. De a kézírás és rajz elemzés nem csak ennyi. Ha valaki kitanulja csínját – bínját, akkor a mesterévé válhat és láthatja megelevenedni maga előtt a személyt.

Sokan gondoljuk úgy, hogy ez már háttérbe szorul a mai modern világban, amikor egyre többen dolgoznak Home officeban – online.
De az az igazság, hogy nem tartana itt a világ ma, ha nincs a kézírás. ugyanis teljesen más agyi területeket mozgat meg és fejleszt – aktivizál mint a gépírás. Ezért fontos, hogy ha terved, célod van, fogd a füzetet és ragadj tollat, mert a hagyományos írás segíti az álmod megvalósítását. 
Most a biológiai és a fiziológiai hátterébe nem megyek bele, akit érdekel rengeteg szakkönyvet talál a témában, lehetősége van kiokosodni belőle.

A lényeg, hogy a kézírást nem lehet teljesen beszüntetni, és nem is kell, nem is szabad hagyni.

 

Igen, lehet, hogy egyszer a távoli jövőben lesz egy olyan világ, ahol ez már történelem lesz, de az nem most van.
Látni egy kézírást, ahogy megszületnek a betűk, a kapcsolatok, egy-egy aláírás maga az igazság, a lényének a lényege. Ezért is döntöttem végül a “Tollban az igazság” név mellett, mert harmóniában van. Kialakul és megtestesül előtted a papíron az igazság – egy emberi lélek, egy élet – tapasztalatok, emlékek. Életek – sorsok.
Az érzés fantasztikus, a maga komolyságával, hogy mit is tartok a kezemben. Egy ember rám bízta a lelkét, mert szebbé és jobbá akarja tenni az életét, a jövőjét szeretné alakítani. Változik mint a szivárvány – egyik réteg a másik után elevenedik meg és szépen lassan kitisztul. Az elemzés, olyan, mint a vers olvasás. A sorok mögé kell nézni és akkor meg látod az író gondolatait. Megelevenedik előtted az író lénye és valója.
A vállalkozási lét, a home office, a virtuális asszisztencia a nem hozzáértőnek az irígységet jelenti, de aki benne van, felépítette az életét, a karrierjét az tudja igazán, hogy mi munka van ebben a maga szabadságával és kreativitásával együtt.
A buktatók, és a szabadság, hogy én vagyok a “magam főnöke”, de nekem is kell megoldani az éppen kialakult nehézséget, vagy legalább is tudni, hogy kihez forduljak segítségért. Ehhez a léthez szükséges a kommunikáció, az emberi  lélek ismerete és fontossága, megértése – támogatása.
Ez az, amit biztosan érzek és tudok, hogy a nekem való kihívás, amiben megtalálom a saját utamat és sorsomat.
A cikk írója Sárvári Diána, a Kézíráselemzés vállalkozás alapítója. “37 éves három gyermekes anyuka vagyok. Grafológus és gyermekrajzelemző. Jelenleg apró lépésekben építem és szervezem a vállalkozàsom.” Ahol felkeresheted Diát: Facebook: @keziraselemzes

Felkeltette érdeklődésedet a virtuális asszisztenskedés?

ISMERD MEG AZT A 7 LÉPÉST, AMI ELINDÍT EGY SIKERES VIRTUÁLIS ASSZISZTENS VÁLLALKOZÁS LÉTREHOZÁSÁBAN.

TÖLTSD LE AZ INGYENES „HOGYAN VÁLHATSZ A LEGGYORSABBAN VIRTUÁLIS ASSZISZTENS VÁLLALKOZÓVÁ” ÚTMUTATÓT ÉS KÉSZÜLJ FEL A VÁLLALKOZÓI ÉLETRE!

 

Tovább az INGYENES útmutatóhoz >>

Ingyenesen letölthető virtuális asszisztens útmutató - Lukáts Andrea AVA Aktív Virtuális Asszisztens