Oldal kiválasztása

 

Hogyan tervezz jól?

 

 

Ebben az írásomban összeszedem neked a főbb pontokat, mire figyelj, hogy jobban meg tudd tervezni a következő (üzleti) évedet.

 

Szükséges eszközök:

  • toll
  • papír/naptár
  • figyelem, elhivatottság, vágyaid letisztázása

 

 

 

Kinek jó a tervezés?

 

A tervezés mindenkinek jó. De vannak olyanok, akiknek szinte létszükség. Például, aki most tervezi beindítani a vállalkozását. Hogy is tudna nekiállni, ha nem tudja, hogy mit akar elérni, mi a következő mérföldkő, ahova el akar jutni.

Vagy annak, akinek az éves terve dugába dőlt valami miatt. 2020 az újratervezés éve, hiszen sorsfordító, és kiszámíthatatlan események sorozata zajlott (vagy még éppen zajlik…). Minden bizodalmunk te vagy, 2021!

Ha neked az éves terved nem dőlt dugába, viszont pontosítani szeretnéd, kontrollálni a haladást, és kitűzni a következő célszalagot, akkor is itt az ideje, hogy tervet készíts.

Mi van azzal, aki még nem tudja, hogy mikor fog belevágni a vállalkozásba, viszont szeretné elkezdeni a felkészülést, vagy az életének más területének megtervezését?

Akkor te a lehető legszerencsésebbek egyike vagy, hogy erre a cikkre bukkantál!

 

Miért jó megcsinálni a Tervedet?

Először is, van egy vezetett segítséged – a Terved -, hogy minél nagyobb sikereket érj el. Jó egy ilyen segéd a háznál, nemde?

Ezen kívül nem fogod halogatni a feladatokat, hiszen tudod, hogy azok téged szolgálnak, általuk fogsz egyre közelebb kerülni az áhított célodig. Lesz egy összeszedett, megtervezett következő éved, amit tudsz követni, és nem fogsz elveszni a sok útvesztőben.

És végre azt a célt fogod elérni, amire igazán, szívből vágysz!

 

Tervezni, de hogyan?

A tervezés és a terv megvalósításának tökéletességébe vetett hited nagyban akadályozza a célod elérését.

Nem a tökéletes tervet kell megcsinálnod…

Még csak nem is a tökéletes kivitelezést…

…hanem egy útvonaltervet, amely mentén eljutsz a célodig.

A terv sokszor életre kel, és megvalósítja önmagát – neked csak a mérföldköveket kell tudnod.

Ha túlzottan részletes tervet akarsz kidolgozni, és megvalósítani, az maga lesz az energiavámpír.

A terv tökéletesítése a jó terv ellensége.

Tervezd meg a tervező füzetedbe a mérföldköveket, hogy mikor hol kell tartanod ahhoz, hogy a célodat a kitűzött időpontig elérd.

 

A többit pedig bízd az (AVA) Univerzumra és az Évtervező workshopra!

 

Gyere el online Célkitűző workshopunkra, és legyél te az a büszke, motivált vállalkozó, aki magabiztosan, határozottan tudja, merre indul 2021 januárjában! Hidd el, hogy ki fogsz emelkedni a konkurenciából.

Ugye, hogy piacvezető akarsz lenni? Nem is kérdés.

Online Céltervező Workshop az igazán tudatos vállalkozóknak!

Kattints ide a Workshop részleteiért >>

céltervező workshop tréning Lukáts Andival

 

Lukáts Andi Vállalkozói és motivációs tréner, szakmai mentor. “Szenvedélyem a segítségnyújtás, az iránymutatás, az életünk megkönnyítése és a saját életcélunk megismerése. Ehhez a küldetéshez hívtam be az életembe a tréneri szakmát. Praktikus és 100%-ban gyakorlati feldolgozás útján tudom előcsalogatni a tudást, mely már most is benned van.”