Oldal kiválasztása

A világon nagyon sok ember decemberben kiértékeli a hamarosan elmúló évét és új célokat, terveket tűz ki a következő esztendőre.

Januárban aztán elszántan, teljes erőbedobással nekikezd: beiratkozik egy tanfolyamra, életmódot vált, belefog egy diétába, elkezd sportolni, hogy az új évben végre meglegyen a vágyott „beach body”, abbahagyja a dohányzást, nekiáll új munkahelyet keresni vagy a vállalkozását szeretné felfuttatni.

A felsorolást a végtelenségig lehetne folytatni. De kérdés csak egy van:

 

Vajon meddig tart a lelkesedés és a kitartás?

 

Elolvashatunk rengeteg önsegítő könyvet, vagy hallgathatunk előadásokat, ha nincs kitartásunk, akkor sosem fogunk egyről a kettőre jutni. Érdemes keresnünk olyan hiteles embereket, akik igazán nagy dolgot hajtottak végre és felnézhetünk rájuk. Ilyenek például az élsportolók.

Függetlenül attól, hogy sikereiket a sport területén érték el, az általuk közvetített üzenet akkor is inspiráló, hiszen életük része a kitartás, önfegyelem és küzdőképesség!

Rengeteget tanulhatunk tőlük, amik életünk bármely területén hasznosak lehetnek számunkra: Motiváció, stratégia, nyomáskezelés, csapatjáték.

Ahogy a célok eléréséhez, a versenyre való felkészüléshez is elengedhetetlen:

  • küzdési stratégiák kidolgozása
  • kudarckezelés: megtanulni gyorsan túllendülni a kudarcélményen
  • csapatjáték
  • saját értékeink és készségeink tudatosítása

Ezek mind olyan fontos tényezők, amelyek megtanulása nem csak a sportban rendkívül hasznosak.

A sportot – még ha nem is vagyunk élsportolók – tehát nem csak egészségi, hanem üzleti befektetésnek is tekinthetjük, hiszen, ha sikeresek vagyunk az egyik területen, akkor az ott tanultakat az élet másik területén is eredményesen alkalmazhatjuk.

Sikerekkel teli életünk (és gyümölcsöző vállalkozásunk hosszútávú működtetésének) kulcsa a folyamatos fejlesztés, fejlődés.

Az önfejlesztés akkor lesz a leginkább eredményes, ha nem csak elméleti, hanem fizikai területen is fejlesztjük magunkat.

A sport révén megtapasztalhatjuk, hogy a siker nem pusztán a versenytárs legyőzése, hanem önmagunk leküzdése is.

Ha megtanuljuk a sporttól, hogyan kell kitartóan, fegyelmezetten és céltudatosan dolgozni azon, hogy maximálisan teljesítsünk, küzdjünk azért, hogy tudásunk legjavát adjuk, a siker garantált!

“A siker titka: kitartás, kemény munka! A tehetség és a szerencse csak jól jön mellé.” – Hosszú Katinka

 

Arra biztatok tehát mindenkit, hogy a jövő évi tervei közé a rendszeres sportolást is vegye fel. Nem fogjátok megbánni!

Sikerekkel teli Új Esztendőt kívánok mindenkinek!

 

Felkeltette érdeklődésedet a virtuális asszisztenskedés?

ISMERD MEG AZT A 7 LÉPÉST, AMI ELINDÍT EGY SIKERES VIRTUÁLIS ASSZISZTENS VÁLLALKOZÁS LÉTREHOZÁSÁBAN.

TÖLTSD LE AZ INGYENES „HOGYAN VÁLHATSZ A LEGGYORSABBAN VIRTUÁLIS ASSZISZTENS VÁLLALKOZÓVÁ” ÚTMUTATÓT ÉS KÉSZÜLJ FEL A VÁLLALKOZÓI ÉLETRE!

 

Tovább az INGYENES útmutatóhoz >>

Ingyenesen letölthető virtuális asszisztens útmutató - Lukáts Andrea AVA Aktív Virtuális Asszisztens

 

 

A cikk írója Epinger Valéria a VirtualisAs alapítója. “Közgazdász végzettséggel rendelkezem, alkalmazottként több mint 10 éves munkatapasztalatot szereztem gazdasági területen. Dolgoztam multinál számviteli csoportban, a közszférában és nagyvállalati szektorban kontrollerként. Ismerőseim egy megbízható, pontos, mosolygós, segítőkész, kreatív személyiségű nőként ismernek. ? Szeretek tanulni, fontosnak tartom az önképzést, ezért online marketing képzéseken vettem részt az elmúlt időszakokban. Pénzügyi és általános asszisztenciát, közösségi média menedzsmentet, webshop kezelést, kreatív munkákat látok el ügyfeleimnek.” Ahol felkeresheted Valériát: weboldal: virtulaisas.hu, Facebook: https://www.facebook.com/VirtualisAs