Adózási 1×1 kezdő vállalkozás indításához onlive workshop 

virtuális asszisztenseknek és szabadúszóknak

részvételi oklevéllel!

indítsd te is könnyedén a vállalkozásodat!

 

most kezdenél vállalkozni, de fogalmad sincs, hogy melyik adózási formát válaszd? 

Akkor ez a workshop neked szól!

Itt az idő, hogy világos képet kapj az adózás homályos területeiről!

Mit értek “világos kép” alatt?

Az információáramlás egyik nagy kockázata, hogy nem tudjuk kiszűrni a forrását, a hitelességét, sok esetben az aktualitását sem, ezért az a küldetés, hogy egyedül kitaláljuk, hogy hogyan kell elindítani technikailag, vagy hogy melyik adózási forma lenne számunkra ideális, szinte egy Mission Impossible.

Nem kell a vállalkozásindításnak nehéznek lennie! Ha ezek az aktuális technikai és adózási információk biztos és hiteles forrásból, azaz személyesen egy kezdő vállalkozókra specializálódott adószakértőtől származnak, akkor beszélhetünk világos képről.

Mikről fogunk tanulni workshopon?

► vállalkozási formák

hogyan indítsd el a vállalkozásodat 

milyen technikai felületeket kell, hogy ismerj a vállalkozásindítás kapcsán

► ÁFA, KATA, SZJA összefüggések az egyéni vállalkozásban

Biztosan hallottál, olvastál már ezekről a területekről, a számtalan adózási formáról, a webes ügysegédről, de ebben a workshopban megkapod az összképet erről a homályos világról.
Ezek a területek összefonódnak, egy rendszert adnak ki, melyet megismerve és megértve már nem is lesznek annyira ufó-szerűek egy laikus virtuális asszisztens vagy bármilyen szakmát választó szabadúszó számára sem.

Mi van akkor, ha nincs semmilyen képzettséged, tudásod, de még affinitásod sem ezekről a területekről, sőt nem is érted a könyvelők nyelvét?
Ha eddig mindig csak a más vállalkozóktól, facebook csoportokból hallottál erről, vagy a neten egy-egy felbukkanó cikket, posztot olvastál azokról a rémtörténetekről, melyek szerint egy egész vállalkozást semmisített meg a NAV, akkor se keseredj el, itt a helyed a workshopon! Nem szükséges semmilyen előképzettség a részvételhez.

Készülj előre kérdésekkel, mert a résztvevők egyéni kérdéseit a workshop utolsó szekciójában átbeszéljük.

Tehát összegezve:
Kapsz egy átfogó képet, hogy milyen vállalkozási formát válassz, melyik adózás szerint adózz majd, hogyan tudod technikailag mindezt elindítani, valamint az egyéni kérdésedre is választ kapsz a workshop alatt.

Ez egy interAKTÍV workshop, közös munkával, elméleti anyaggal és egyéni kérdések megválaszolásával.

…akkor jelentkezz az onLIVE workshopra!

Pipa, Wingdings betűtípus, karakterkód 252 decimális.  az online workshopon akár a kedvenc foteledből, otthonodból résztvehetsz
Pipa, Wingdings betűtípus, karakterkód 252 decimális.  interaktív feladatok keretében jobban beépül a tudás
Pipa, Wingdings betűtípus, karakterkód 252 decimális.  a workshopot okostelefonon és tableten is nézheted
Pipa, Wingdings betűtípus, karakterkód 252 decimális.  nem kell utaznod az oktatási helyszínre,  nem kell másokkal összezsúfolt helyen lenned
Pipa, Wingdings betűtípus, karakterkód 252 decimális.  időt és energiát takarítasz meg

regisztrálj a workshopra…

 ha nem akarsz nyílt céltábla lenni a NAV-nak

►  ha meg akarod szerezni azt a gyakorlati tudást, ami ezt a kivédést megkönnyíti

► ha átfogó képet akarsz kapni az adózás világáról

► ha szeretnél a kérdéseidre választ kapni élőben

► ha plusz bizalmi piros pontot szeretnél kapni az ügyfeleidtől és az érdeklődőktől, hogy te szabályosan működsz

► és ezt a bizalmi faktort egy részvételt igazoló digitális adózási ismeretek megismerésére szóló oklevéllel kommunikálni is akarod a webes felületeiden

Milyen területeket veszünk át a workshop alatt?

 

– Vállalkozási formák – mi alapján válasszunk? – Ismered milyen vállalkozási formák vannak? Mi az előnye, hátránya az egyéni vállalkozásnak, vagy a betéti társaságnak? Lehet-e alkalmazottad?

– Vállalkozás indítása – átvesszük, hogy hogyan kell a vállalkozást elindítani és milyen bejelentési kötelezettségeid vannak

Elektronikus ügyintézés Webes ügysegéd, ÁNYK, ONYA, TEL…szép szavak, ugye? Megmutatjuk, hogy melyik felületen milyen nyomtatványokat kell kitöltened, beadnod, és természetesen azt hogyan kell csinálnod.

– KATA, SZJA, ÁFA – beszélünk a KATA-ról, a „sima” azaz vállalkozói szja-s vállalkozóról illetve az átalányadóról, és az ÁFA összefüggéséről is. Természetesen szó lesz a KATA szigorításról is, mennyire érinthet titeket, illetve mennyire kell megijedni tőle.

– ÁFA kötelezettség alanyi mentesen is? – az ÁFÁ-t is érintjük, éppen annyira, hogy tudjátok, mikor kell feltétlenül szakemberhez fordulni és segítséget kérni, akkor is, ha alanyi adómentes vagy.

– Gyakorlat a köbön – nemcsak elméletben vesszük át ezeket, hanem mindenki láthatja élő megosztásban, hogy hogyan néznek ki ezek a felületek, hova kell kattintani, mit kell beírni, hogy ne dobja vissza tizedszer is a rendszer hiányosság miatt.

mikor és hol lesz a workshop?

 

A Workshop időpontja: 2021.07.10, szombat 

Időtartam: 9-17 óráig. 8 órás interaktív workshop, élénkítő feladatokkal, ebédszünettel

Helyszín: ZOOM felület, és a te klímás szobád 🙂

mit nem kapsz ettől a workshoptól?

x durva számviteli, adózási szakzsargont, amit a könyvelőkön kívül senki sem ért 

x olyan “okosba” megoldásokat, amik a mutyizást támogatják 

x negatív attitűdöt, észosztást 🙂

aki a workshopot tartja

Lukáts Andrea

Lukáts Andrea

Delegálási szakértő, vezető virtuális asszisztens, szakmai mentor, tréner

Az Adminisztrátor Virtuális Asszisztens vezetője, az AVA-Aktív Virtuális Asszisztens képzési rendszer alapítója, szakmai vezetője, vállalkozói és motivációs tréner.

2013-ban kezdtem el itthon, Magyarországon Virtuális Asszisztensként tevékenykedni. Azóta is egyre sikeresebb Virtuális Asszisztens vállalkozásomat vezetem, melynek keretén belül 2018-ban már csapattagjaimmal együtt egyre több vállalkozónak segítjük mindennapi munkáját.

Célom, hogy a magyarországi leendő vagy kezdő virtuális asszisztenseknek segítő kezet nyújtsak oktatóanyagaimmal, workshopjaimmal, írásaimmal és az évek során megszerzett tapasztalataim, tudásom átadásával. 

A workshop megszervezésével a magyar virtuális asszisztensek vállalkozóként vállalt teljes mértékű felelősségéhez szeretnék hozzájárulni, hogy valóban biztonságban és nyugalomban tudják végezni a mindennapi munkájukat. 

Zsoldos Zsuzsa

Zsoldos Zsuzsa

Okleveles adószakértő , az adotanoda.hu oldal tulajdonosa

3 gyermek mellett végezte el a pénzügyi főiskolát, majd a NAV-nál dolgozott, ahol rengeteg vállalkozónak és magánszemélynek segített eligazodni a NAV végeláthatatlan labirintusaiban. 6,5 év után úgy érezte, hogy kinőtte a szűk teret, és elindította saját vállalkozását.  Küldetése az évek során szerzett tapasztalatok továbbadása az ügyfeleinek, és segíteni minél többféle módon, hogy ne féljenek az elektronikus ügyintézéstől, és tudjanak önállóan ügyeket elintézni, ami nem feltétlenül a könyvelő feladata. 

A workshop vezérelve az, hogy az induló vállalkozók is megtudják, hogy tényleg vannak olyan adózási, ügyintézési dolgok, amiket ők is meg tudnak oldani.

Itt tényleg csak a lényegről van szó.

EARLY BIRD KEDVEZMÉNYES JEGYÁRAK 2021.07.04-IG!

Mennyi a te befektetésed a biztonságodba?

Lépj a bizonyosság talajára virtuális asszisztensként, szabadúszó vállalkozóként anélkül, hogy éveket kellene töltened a hogyanokkal!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

HOGYAN TUDOK JELENTKEZNI A WORKSHOPRA?

A jelentkezés csak online lehetséges ezen az oldalon.
3 egyszerű lépésben tudsz jelentkezni:
1. lépés add meg az adataidat
2. lépés válaszd ki, hogy milyen csomagot szeretnél
3. lépés kattints a JELENTKEZEM AZ ONLINE WORKSHIPRA! gombra

MI TÖRTÉNIK A MEGRENDELÉS UTÁN?

Kapsz egy visszaigazoló e-mailt.

Ezt követően kapsz egy Díjbekérőt a választott csomagodról, melyet átutalással tudsz kiegyenlíteni a díjbekérőn feltüntetett bankszámlaszámra.

Sikeres fizetés után a megadott e-mail címre kapsz egy fizetést visszaigazoló levelet, mely tartalmazza a tudnivalókat, a belépést, valamint a számládat.

Ha nem érkezik meg ez a levél az átutalásodat követő 5 munkanapon belül, akkor írj az andrea@aktivvirtualisasszisztens.hu címre!

Előfordulhat, hogy a levél a spam vagy a promóciós mappában landol. Kérlek, nézd azt is!

MÁR VÁLLALKOZÓ VAGYOK. AKKOR IS ÉRDEMES MEGVENNEM?

Igen, a tréning olyan elemeket tartalmaz, melyek egy meglévő vállalkozó számára is hasznosak.

HOGYAN TUDOK FIZETNI?

Átutalással, mely esetben a visszaigazoló emailben megkapsz minden információt az utalásod elindításához. Az utalás beérkezéséről visszaigazoló emailt kapsz.
Fontos, hogy az online workshophoz csak akkor férsz hozzá, ha a csomag árát kifizetted!

Copyright 2018-2021. Lukáts Andrea, AVA Aktív Virtuális Asszisztens | Minden jog fenntartva.

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/webmelos/aktivvirtualisasszisztens.hu/wp-includes/functions.php on line 4757