biztonságos informatika onlive workshop –

virtuális asszisztenseknek részvételi oklevéllel!

Itt az idő, hogy minden virtuális asszisztens biztonságosan használja az otthoni informatikai eszközeit!

 

online végzed a mukád, de az informatika és az internet számodra is egy bermuda háromszög? 

Akkor ez a workshop neked szól!

Itt az idő, hogy biztonságban érezd magad az online világban!

Mit értek “biztonság” alatt?

Az online világ számos veszélyforrást rejt, vírusok, zsarolók, háttérerőforrás-használók formájában. Ezek kiszámíthatatlan támadásainak mind ki vagyunk téve. Az online világban dolgozók – mint a virtuális asszisztensek – különösen érzékeny adatokat tárolnak és kezelnek az online digitális térben. 

Ezek ellen a támadók ellen tudunk védekezni! Ha ezek a védekező rendszerek a tudatunkban és az eszközeinkben léteznek, akkor beszélhetünk a biztonságról.

Mikről fogunk tanulni workshopon?

► eszközök beszerzése az online vállalkozásunk hatékony működéséhez

hogyan működj biztonságosan az online térben

milyen veszélyek leselkednek rád – nem csak az online térben-, amik fenyegetik a vállalkozásod működését és az ügyfeleid adatait

► olyan pro tippek, melyek egy egész biztonsági erődöt építenek a home office falaid köré

Biztosan hallottál, olvastál már ezekről a területekről, a számtalan vírusról, hibás vagy épp le nem töltött frissítésekről, de ebben a workshopban megkapod az összképet erről a sötét világról.
Ezek a területek összefonódnak, egy rendszert adnak ki, melyet megismerve és megértve már nem is lesznek annyira ufó-szerűek egy laikus virtuális asszisztens számára sem.

Mi van akkor, ha nincs semmilyen képzettséged, tudásod, de még affinitásod sem ezekről a területekről?
Ha eddig mindig csak a szomszédot hallottad ilyenről beszélni, vagy a neten egy-egy felbukkanó cikket, posztot olvastál azokról a rémtörténetekről, melyek szerint egy egész vállalkozást vittek csődbe a kibertámadások, akkor se keseredj el, itt a helyed a workshopon! Nem szükséges semmilyen előképzettség a részvételhez.

Készülj előre kérdésekkel, mert a résztvevők egyéni kérdéseit a workshop utolsó szekciójában átbeszéljük.

Tehát összegezve:
Kapsz egy átfogó képet, hogy milyen veszélyek leselkednek ránk az otthoni irodánk falai között, és hogyan tudjuk azokat kivédeni, valamint az egyéni kérdésedre is választ kapsz a workshop alatt.

Ez egy interAKTÍV workshop, közös munkával, elméleti anyaggal és egyéni kérdések megválaszolásával.

…akkor jelentkezz az onLIVE workshopra!

Pipa, Wingdings betűtípus, karakterkód 252 decimális.  az online workshopon akár a kedvenc foteledből, otthonodból résztvehetsz
Pipa, Wingdings betűtípus, karakterkód 252 decimális.  interaktív feladatok keretében jobban beépül a tudás
Pipa, Wingdings betűtípus, karakterkód 252 decimális.  a workshopot okostelefonon és tableten is nézheted
Pipa, Wingdings betűtípus, karakterkód 252 decimális.  nem kell utaznod az oktatási helyszínre,  nem kell másokkal összezsúfolt helyen lenned
Pipa, Wingdings betűtípus, karakterkód 252 decimális.  időt és energiát takarítasz meg

regisztrálj a workshopra…

 ha nem akarsz nyílt céltábla lenni a kibertámadóknak

►  ha meg akarod szerezni azt a gyakorlati tudást, ami ezt a kivédést megkönnyíti

► ha átfogó képet akarsz kapni a digitális munka világáról

► ha szeretnél a kérdéseidre választ kapni élőben

► ha plusz bizalmi piros pontot szeretnél kapni az ügyfeleidtől és az érdeklődőktől

► és ezt a bizalmi faktort egy részvételt igazoló digitális IT oklevéllel kommunikálni is akarod a webes felületeiden

Milyen területeket veszünk át a workshop alatt?

 

– Munkaeszközök – mi alapján válasszunk? – új? használt? üzleti? asztali? hordozható, de mégis dokkolt? Bővíthető?Konkrét tippek munkaeszközeid kiválasztásához. Mi miért jó, mire tudod használni…stb. Csakis tapasztalatból kapsz tőlünk tanácsokat ehhez márkafüggetlenül.

– Biztonság – vírusírtók, jelszavak, digitális tárolás – átvesszük, hogy milyen a jó vírusírtó, mi kell minimum egy üzleti tevékenységhez. Hol tárold az adatokat és milyen jelszavak azok, melyek önmagukban is biztonságot adnak. 

– Veszélyek – van olyan veszély, ami nem az online térből leselkedik ránk? Bizony, hogy van! Minden info rád vár itt, a workshopon.

– A nagy Wifi-kérdés – az abszolút nyílt céltábla: a wifi. Csatlakozzam rá? Vagy hagyjam az egészet? Mennyire jelent rizikótényezőt a wifi használat? Átvesszük a kérdést, és a nagy rádöbbenéseket kezeljük ott, helyben.

– Vigyázat! Gyerek a hídon! – rohangáló kisgyerekek, közös eszközhasználat, youtube videók, online játékok…a gyerekek játszótere a saját géped? Ajjajjjj…. Ezt is gyerekbiztossá kell tenni!

– PRO, NAS, FIX IP – what? Ezek nem a mai scrabble játszmánk nyertes szavai, nem ám! Ezek csak feketeöves virtuális asszisztensek tudorbugyorában találhatóak meg. Tartozz a workshop után te is közéjük! 

mikor és hol lesz a workshop?

 

A Workshop időpontja: hamarosan…

Időtartam: 

Helyszín: 

mit nem kapsz ettől a workshoptól?

x durva informatikai szakzsargont, amit a rendszerszakikon kívül senki sem ért 

x olyan “egykattintásos” megoldásokat, amik elhitetik veled, hogy egyszer kell csak ezzel foglalkoznod, és soha többet – never ever

x negatív attitűdöt, észosztást 🙂

aki a workshopot tartja

Lukáts Andrea

Lukáts Andrea

Delegálási szakértő, vezető virtuális asszisztens, szakmai mentor, tréner

Az Adminisztrátor Virtuális Asszisztens vezetője, az AVA-Aktív Virtuális Asszisztens képzési rendszer alapítója, szakmai vezetője, vállalkozói és motivációs tréner.

2013-ban kezdtem el itthon, Magyarországon Virtuális Asszisztensként tevékenykedni. Azóta is egyre sikeresebb Virtuális Asszisztens vállalkozásomat vezetem, melynek keretén belül 2018-ban már csapattagjaimmal együtt egyre több vállalkozónak segítjük mindennapi munkáját.

Célom, hogy a magyarországi leendő vagy kezdő virtuális asszisztenseknek segítő kezet nyújtsak oktatóanyagaimmal, workshopjaimmal, írásaimmal és az évek során megszerzett tapasztalataim, tudásom átadásával. 

A workshop megszervezésével a magyar virtuális asszisztensek vállalkozóként vállalt teljes mértékű felelősségéhez szeretnék hozzájárulni, hogy valóban biztonságban és nyugalomban tudják végezni a mindennapi munkájukat. 

Klár Zoltán

Klár Zoltán

Rendszergazda, a Rendszerszakik társtulajdonosa, az ESET kiemelt szakértője,

Kisgyerekként kapta meg első számítógépét, amit állandóan szét- és összeszerelt, majd az informatikai középiskolai évei során már egy IRC szervert működtetett a szobájából.
Zoli felnőttként egy etikus hacker cégnél dolgozott, ahol testközelből látta, hogyan készül egy “átverős” levél és hogyan húzza csőbe az áldozatát.
Ezekből a tapasztalatokból tudja, hogy hol a rés azon a bizonyos pajzson, melyen mi, virtuális asszisztensek minden nap végezzük a munkánkat teljes felelősségünk tudatában.

A workshopon a vezérelv az, hogy minden virtuális asszisztens biztonságosan használja az otthoni informatikai eszközeit, figyelni tudjon a veszélyekre, védeni tudja a munkáját és a vállalkozását, hiszen az ügyfelek adatait védeni kell!

Itt tényleg csak a lényegről van szó.

Mennyi a te befektetésed a biztonságodba?

Lépj a biztonság talajára virtuális asszisztens vállalkozóként anélkül, hogy éveket kellene töltened a hogyanokkal!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

HOGYAN TUDOK JELENTKEZNI A WORKSHOPRA?

A jelentkezés csak online lehetséges ezen az oldalon.
3 egyszerű lépésben tudsz jelentkezni:
1. lépés add meg az adataidat
2. lépés válaszd ki, hogy milyen csomagot szeretnél
3. lépés kattints a JELENTKEZEM AZ ONLINE WORKSHIPRA! gombra

MI TÖRTÉNIK A MEGRENDELÉS UTÁN?

Kapsz egy visszaigazoló e-mailt.

Ezt követően kapsz egy Díjbekérőt a választott csomagodról, melyet átutalással tudsz kiegyenlíteni a díjbekérőn feltüntetett bankszámlaszámra.

Sikeres fizetés után a megadott e-mail címre kapsz egy fizetést visszaigazoló levelet, mely tartalmazza a tudnivalókat, a belépést, valamint a számládat.

Ha nem érkezik meg ez a levél az átutalásodat követő 5 munkanapon belül, akkor írj az andrea@aktivvirtualisasszisztens.hu címre!

Előfordulhat, hogy a levél a spam vagy a promóciós mappában landol. Kérlek, nézd azt is!

MÁR VÁLLALKOZÓ VAGYOK. AKKOR IS ÉRDEMES MEGVENNEM?

Igen, a tréning olyan elemeket tartalmaz, melyek egy meglévő vállalkozó számára is hasznosak.

HOGYAN TUDOK FIZETNI?

Átutalással, mely esetben a visszaigazoló emailben megkapsz minden információt az utalásod elindításához. Az utalás beérkezéséről visszaigazoló emailt kapsz.
Fontos, hogy az online workshophoz csak akkor férsz hozzá, ha a csomag árát kifizetted!

Copyright 2018-2021. Lukáts Andrea, AVA Aktív Virtuális Asszisztens | Minden jog fenntartva.

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/webmelos/aktivvirtualisasszisztens.hu/wp-includes/functions.php on line 4757