haladó virtuális asszisztens workshop – szintlépés vállalkozóként

onlive workshop – hamarosan!

Itt az idő, hogy vállalkozóként tekints magadra, aki fejleszt!

 

Eljutottál egy szintre virtuális asszisztensként, de itt az ideje, hogy szintet lépj vállalkozóként?

Akkor ez a workshop neked szól!

Itt az idő, hogy vállalkozóként tekints magadra, aki fejleszt!

“A képzésben az tetszett, hogy más VA-kal is találkozhattam, akik hasonló cipőben járnak, mint én. Úgy érzem jó kis csapat gyűlt össze, mert mindenki nyitott és szimpatikus volt számomra. A tréning anyaga, feladatai hasznosak voltak, technikailag is jól összeszedett. Andi megválaszolta a bennünk felmerült kérdéseket, amire pedig hirtelen nem tudott reagálni, azt később megtette, e-mailben. A tréning során hatalmas erőt kaptam arra, hogy belevágjak én is egy olyan dologba, ami eddig a komfortzónámon kívül esett. Szerintem felesleges azon gondolkodni, hogy részt vegyél-e Andi képzésén, mert csak több leszel általa! Ha kihagyod, akkor pedig nem fogsz tudni továbblépni, fejlődni.

MartAssist©

Mit értek “szintlépés” alatt?

Ha már 1-2 éve aktívan működteted a virtuális asszisztens vállalkozásod, biztosan találkoztál olyan problémákkal, amiket a fejlődés folyamata generált: például egyre több ügyfél, akiket már egyedül nem tudsz kiszolgálni.

Erről az aktuális szintedről lévő elmozdulást nevezem szintlépésnek. Ilyen például, ha több bevétel, több ügyfél, vagy a vállalkozásod bővítése jár az eszedben.

Mikről fogunk tanulni workshopon?

► a vállalkozás és a vállalkozó közti különbség definiálása

alvállalkozói együttműködés a kezdetektől a profi szintig

áremelés finoman, elegánsan

► vezetői készségek kialakítása benned, hiszen téged fognak követni

► belső delegálás tudománya, amivel a saját ügyfeleidet is el tudod kápráztatni

► technikai mesterfogások: tevékenységi körök, számlázás, szerződéskötés alvállalkozókkal

► a résztvevők egyéni kérdései, melyet a workshop alatt a kérdezz-felelek szekcióban beszélünk át

Biztosan hallottál, olvastál már külön-külön ezekről a területekről, de ebben a workshopban megkapod az összképet a folyamatról.
Ezek a területek összefonódnak, egy folyamatot adnak ki, mely garantálja neked a szintlépést.

Mi van akkor, ha téged csak egy terület érdekel ezekből?
Ha csak árat szeretnél emelni, de nem akarsz munkatársakat magad mellé, akkor is hasznos információt fogsz kapni a téged érdeklő területről.

Készülj előre kérdésekkel, mert a résztvevők egyéni kérdéseit a workshop utolsó szekciójában átbeszéljük.

Tehát összegezve:
Kapsz egy átfogó képet, hogy hogyan tudsz egy következő szintre lépni va-ként, és az egyéni kérdésedre is választ kapsz tőlem.

Ez egy interAKTÍV workshop, közös munkával, elméleti anyaggal és egyéni kérdések megválaszolásával.

…akkor jelentkezz az onLIVE workshopra!

Pipa, Wingdings betűtípus, karakterkód 252 decimális.  az online workshopon akár a kedvenc foteledből, otthonodból résztvehetsz
Pipa, Wingdings betűtípus, karakterkód 252 decimális.  interaktív feladatok keretében jobban beépül a tudás
Pipa, Wingdings betűtípus, karakterkód 252 decimális.  a workshopot okostelefonon és tableten is nézheted
Pipa, Wingdings betűtípus, karakterkód 252 decimális.  nem kell utaznod az oktatási helyszínre,  nem kell másokkal összezsúfolt helyen lenned
Pipa, Wingdings betűtípus, karakterkód 252 decimális.  időt és energiát takarítasz meg

Csak pozitív visszajelzést tudok adni. Nagyon sok kérdésemre választ kaptam és minden haladó VA-nak ajánlom. Nagyon jó feladatokkal világított rá Andi, hogyan lehet jól delegálni, ami a mi szakmánkban azt hiszem elengedhetetlen tudás. Eddig is tudtam, hogy ki kell szerveznem, de most már azt is tudom, hogyan csináljam. 🙂 “

Tárnok-Halász Kitti (www.assistnet.hu)

regisztrálj a workshopra…

 ha készülsz a saját vállalkozásoddal szintet lépni

►  ha meg akarod szerezni azt a gyakorlati tudást, ami ezt a szintlépést megkönnyíti

►ha átfogó képet akarsz kapni a folyamatokról

► ha szeretnél a kérdéseidre választ kapni tőlem

► ha vonz a támogató szakmai légkör, és a fejlődési szemlélet

Milyen területeket veszünk át a workshop alatt?

 

– Mi a vállalkozás és a vállalkozó közti különbség? – definiáljuk, hogy mi a kettő között a különbség, miben mások, miben egyezők. Nem is gondolnánk, hogy ekkora változást hordoz magában a két szó.

– Milyen egy alvállalkozói együttműködés? – a kezdetektől a profi szintig átvesszük, hogy egy ilyen együttműködés mikor válik esedékessé, kivel érdemes, hogyan kell ezt megvalósítani, és az ügyfelek felé tálalni. Előnyök-hátrányok őszintén.

– Technikai mesterfogások – hogyan működik egy alvállalkozónál az elszámolás, a szerződéskötés, az ügyfél felé lévő kommunikálás, vele való elszámolás, felelősségvállalás. Mit írjunk a számlára? Milyen tevékenységi köröket kell / nem kell felvenni? Minden info rád vár itt, a workshopon.

– Áremelés finoman, elegánsan – a rettegett mumus: az áremelés. Merjem? Ne merjem? Hogyan merjem, hogy az ügyfelek ne háborodjanak fel és ne legyen tömeges ügyfélvesztés? Erre van egy kifinomult módszerem, amit a workshopon adok át neked.

– Vezetői készségek kialakítása – kialakítjuk benned a vezetői készségek alapját, hiszen téged fognak követni ezután. Hogyan tudod ezt megalapozni magadban úgy, hogy eddig sosem kellett vezetőként fellépned? A haladó workshopon kialakítjuk benned ezeket a készségeket.

– Belső delegálás, munkaszervezés – az, hogy eddig is erről beszéltél, és írtál jobbnál jobb posztokat, még nem jelenti azt, hogy a gyakorlatban tudod, hogy milyen az, amikor te adsz ki feladatot. Ezt egy remek feladattal meg is tanuljuk a workshop alatt.

– Szabadság, helyettesítés vállalkozóként – mi van akkor, ha lebetegszel, szabadságra mész? Eddig leállt a munkavégzés. De most, hogy nem viszed egyedül a munkát, lesz, aki helyettesít! Hurrá! De ezt te hogyan tudod menedzselni? Mit kell csinálnod ahhoz, hogy a helyettesítés valóban megteremtse számodra a pihenést miközben pénzt is keresel? Ki fog tisztulni a kép. Tippek, trükkök, praktikák…

 

mikor és hol lesz a workshop?

 

A Workshop időpontja: kérj értesítést a következő workshop indulásáról

 

“A workshop számomra fontos témaköröket ölelt fel, és nagyon tetszett azok interaktív, oldott hangulatú feldolgozása. A tanultak segítenek az előretekintésben, a tervezésben. Mindenkinek ajánlom, aki most egyedül küzd a rá háruló rengeteg feladattal és szeretne ebből kitörni, vagy egyszerűen csak szeretné látni az előtte levő fejlődési utat.”

Kósa-Ruff Erika

mit nem kapsz ettől a workshoptól?

x varázspálcát, amivel egy csapásra minden odaterem a lábaid elé

x olyan nagy szavakat, amik elhitetik veled, hogy a szintlépés csak egy döntés kérdése, és nem kell érte tenned semmit

x negatív attitűdöt, észosztást 🙂

aki a workshopot tartja

Lukáts Andrea

Lukáts Andrea

Delegálási szakértő, vezető virtuális asszisztens, szakmai mentor, tréner

Az Adminisztrátor Virtuális Asszisztens vezetője, az AVA-Aktív Virtuális Asszisztens képzési rendszer alapítója, szakmai vezetője, vállalkozói és motivációs tréner.

2013-ban kezdtem el itthon, Magyarországon Virtuális Asszisztensként tevékenykedni. Azóta is egyre sikeresebb Virtuális Asszisztens vállalkozásomat vezetem, melynek keretén belül 2018-ban már csapattagjaimmal együtt egyre több vállalkozónak segítjük mindennapi munkáját.

Célom, hogy a magyarországi leendő vagy kezdő virtuális asszisztenseknek segítő kezet nyújtsak oktatóanyagaimmal, workshopjaimmal, írásaimmal és az évek során megszerzett tapasztalataim, tudásom átadásával. 

A haladó workshopon minden olyan, gyakorlatban kipróbált, és működő tudást átadok, mely az én vállalkozásomat is segítette a szintlépésben, a vállalkozóból vállalkozássá fejlesztésben.

Itt tényleg csak a lényegről van szó.

Mennyi a te befektetésed a sikeres jövődbe?

Nagyon informatív és egyben interaktív volt a pénteki workshop. Nagyon szuper kérdéseket tettek fel az asszisztens társak, az alvállalkozókkal való együttműködésről, melyre abszolút kielégítő válaszokat kaptunk, de megvizsgáltuk a hátrányokat is, így jobban tudom én is mérlegelni, hogy vállalkozásomnak mi fog a leginkább kedvezni és mely által tud leginkább fejlődni. Tréning után még inkább úgy éreztem, hogy már nem csak vállalkozó vagyok hanem vezető. 

Aki úgy érzi, hogy elért egy szintet és akadályt érez maga előtt, nem tudja mi legyen a következő sakk lépés a következő szinthez, annak kifejezetten ajánlom a workshopot, mert minden kérdésére megfogja a választ találni.
V. Petra

Lépj szintet virtuális asszisztens vállalkozóként anélkül, hogy éveket kellene töltened a hogyanokkal!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

HOGYAN TUDOK JELENTKEZNI A WORKSHOPRA?

A jelentkezés csak online lehetséges ezen az oldalon.
3 egyszerű lépésben tudsz jelentkezni:
1. lépés add meg az adataidat
2. lépés válaszd ki, hogy milyen csomagot szeretnél
3. lépés kattints a JELENTKEZEM AZ ONLINE WORKSHIPRA! gombra

MI TÖRTÉNIK A MEGRENDELÉS UTÁN?

Kapsz egy visszaigazoló e-mailt.

Ezt követően kapsz egy Díjbekérőt a választott csomagodról, melyet átutalással tudsz kiegyenlíteni a díjbekérőn feltüntetett bankszámlaszámra.

Sikeres fizetés után a megadott e-mail címre kapsz egy fizetést visszaigazoló levelet, mely tartalmazza a tudnivalókat, a belépést, valamint a számládat.

Ha nem érkezik meg ez a levél az átutalásodat követő 5 munkanapon belül, akkor írj az andrea@aktivvirtualisasszisztens.hu címre!

Előfordulhat, hogy a levél a spam vagy a promóciós mappában landol. Kérlek, nézd azt is!

MÁR VÁLLALKOZÓ VAGYOK. AKKOR IS ÉRDEMES MEGVENNEM?

Igen, a tréning olyan elemeket tartalmaz, melyek egy meglévő vállalkozó számára is hasznosak.

HOGYAN TUDOK FIZETNI?

Átutalással, mely esetben a visszaigazoló emailben megkapsz minden információt az utalásod elindításához. Az utalás beérkezéséről visszaigazoló emailt kapsz.
Fontos, hogy az online workshophoz csak akkor férsz hozzá, ha a csomag árát kifizetted!

Copyright 2018-2021. Lukáts Andrea, AVA Aktív Virtuális Asszisztens | Minden jog fenntartva.