Szeretnél vezetett segítséget a virtuális asszisztens vállalkozásod felépítéséhez?

jelentkezz a virtuális asszisztens mentorprogramomra!

Nem tudod, hogy mik a fontos és kihagyhatatlan lépések ahhoz, hogy megfelelő alapokkal egy biztos lábon álló vállalkozást építs fel?

Az interneten hullámzó információtengerbe kezdesz belefulladni és már azt sem tudod, hogy mihez kezdj a sok jó tanáccsal?

Akkor az AVA virtuális asszisztens Mentorprogram a megfelelő segítség számodra!

Aki végigvezet az utadon…

Lukáts Andrea vagyok, Az Adminisztrátor Virtuális Asszisztens vezetője, az AVA-Aktív Virtuális Asszisztens képzési rendszer alapítója, szakmai vezetője, tréner.

2013-ban kezdtem el itthon, Magyarországon Virtuális Asszisztensként tevékenykedni. Azóta is egyre sikeresebb Virtuális Asszisztens vállalkozásomat vezetem, melynek keretén belül 2018-ban már csapattagjaimmal együtt egyre több vállalkozónak segítjük mindennapi munkáját.

Vállalkozási ismereteim alapjait külkereskedelmi szakközépiskolában sajátítottam el, majd Egerben folytattam főiskolai tanulmányaimat Kommunikáció szakon, EU-kommunikációra szakosodva. 

Felnőttképzésben pénzügyi és mérlegképes könyvelői, tréner szakmákat szereztem, melyeket a mai napig hasznosítok a munkáink során.

Célom, hogy a magyarországi leendő vagy kezdő virtuális asszisztensek minél biztosabb alapokra tudják felépíteni vállalkozásukat.

Hiszem, hogy ha egy biztos lábakon álló, önmagában és a szolgáltatásában megingathatatlanul hívő virtuális asszisztens elindul a vállalkozók útján, akkor azt olyan minőségben tudja végezni a mentorprogramon tanultak által, mely hosszú távra biztosítja neki a sikerhez szükséges attitűdöt, működést.

Aki ad egy kis pluszt a mentorprogram végén…

Temesvári Szilvi vagyok, marketing tanácsadó, life & üzleti coach

Vállalkozó nőknek szeretnék segíteni a tudatos online jelenlétük kialakításában és támogatni őket szakmai és önismereti útjukon.

Célom, hogy önazonosan képviseljék magukat a vállalkozásukban és az élet minden területén.

A marketing fókuszú business coachingjaim során támogatom a „vállalkozói én” megszületését, segítek, hogy egyedül átlássák, és koordinálják a saját marketing folyamataikat.
Eljött az idő, hogy megvalósítsd Önmagad, és én támogatlak ebben!

A mentorprogram során mindenben támogatlak, amire szükséged van:

 • 1/1-es támogatást adok, hogy elindítsd saját virtuális asszisztens vállalkozásodat vagy szintet lépj a meglévőben
 • 6 szakmai modul hanaganyagban és írásos anyagban is örökre a rendelkezésedre áll
 • +1 ÚJ modul 2022. telétől: Marketing fókuszú business coaching – melyben Temesvári Szilvi marketing business coach szakértő segít neked
 • online konzultáció keretében dolgozunk, tehát a földrajzi hely nem korlátozza a részvételt
 • logikusan egymásra épülő tematikát állítottam össze, hogy fókuszáltan haladjunk célod elérése felé
 • segédanyagokat, szerződés- és dokumentummintákat, extra szövegírási minikurzust, kommunikációs tervezőt, amiket akár rögtön használhatsz is
 • számonkérést, azaz házi feladatokat a te haladásod érdekében
 • gyakorlatorientált tanácsokat, tippeket a virtuális asszisztens vállalkozásod működtetéséhez
 • a program utáni utánkövetési lehetőséget velem
 • elismerő oklevelet a program elvégzéséről, melyet büszkén kitehetsz a dolgozó szobád falára
 • továbbképzési lehetőségeket, amiket csak a mentoráltjaimnak szervezek, hogy fejleszthesd a vállalkozásodat
 • havonta 1 osztálytalálkozó online térben, ahol megoszthatod csoporttársaiddal gondolataidat, kérdéseket tehetsz fel, és ezeken természetesen én is ott leszek
 • örök érvényű kedvezményt, és előadói lehetőséget kapsz a nyílt képzéseimre
 • végzett mentoráltként részt vehetsz az AVA MasterMind belső körben
 • …és még rengeteg inspirációt, támogató közösséget, megvalósítást az AVA Mentoráltak Exkluzív Zárt Facebook csoportjában.

Az alábbi tematikát követjük:

🚩 Az alapok – a vállalkozói éned kialakítása és annál sokkal több…
🚩 Stratégia
🚩 Marketing
🚩 Technikai fogások
🚩 Kommunikáció
🚩 Megvalósítás
🚩 +1 ÚJ! Marketing fókuszú business coaching 

Mennyi a te befektetésed a sikeres jövődbe?

Ára egyösszegben vagy 3 havi részletben is fizethető.

Az árak alanyi áfa mentesek.

hol és hogyan zajlik a mentorprogram?

Online feldolgozandó anyagok, online konzultációk és házi feladatok keretében haladunk, tehát a földrajzi hely nem korlátozza a részvételt (lehetsz Budapesten, vidéken vagy akár a világ másik végén – csak legyen egy telefonod )

Egy személyes záróünnepség és oklevélosztás van a program végén, melynek helyszínét és időpontját a mentoráltakkal egyeztetve állapítjuk meg.

A következő AVA Mentorprogram tervezett időtartama: hamarosan

Meddig és hol tudsz jelentkezni a tavaszi mentorprogramomra?

Jelentkezési űrlap: 

Jelentkezési határidő: 

Jelentkezni tudsz még...

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Mi fog történni a jelentkezésed után?

a beküldött jelentkezési lapon feltüntetett elérhetőségeiden felveszem veled a kapcsolatot (e-mailen és telefonon)


– a díjról díjbekérőt küldök, majd a fizetés után számlát


– a mentorprogram előtt küldök neked egy kérdőívet fontos kérdésekkel


– a mentorprogramban 1/1-ben dolgozunk a saját szinted, haladásod szerint megyünk, hogy fókuszált segítséget kapj a saját elakadásaidra, kérdéseidre.

Mit mondanak páran a már végzett mentoráltak közül?

Miben segített a Mentorprogram? Ha egy szóval kellene erre válaszolnom: MINDENBEN. A mentorprogram előtt azt se tudtam, hogy hogyan kellene neki állnom egy VA vállalkozás beindításának. Se tudásom, se önbizalmam nem volt hozzá. Andi nélkül ezek csak álmok maradtak volna a mai napig. Mára már tudom mit szeretnék, hogy hogyan kell ezt megvalósítani ,mire kell figyelni, hogyan kell szerződést írni, milyen blog posztokat kellene írni és főleg mikor… és még sorolhatnám. Anditól egy rendszert kaptam, ami mentén sokkal könnyebb haladni és a többi már csak rajtam múlik. Ahogy szokta mondani: “Nem vagy egyedül!” – és ezt a mentorprogram során, sőt még utána is így érzed. Nem hagy magadra, segít, ha kell lökdös, de ez mind csak a hasznodra válik.  Ennek eredményeképpen elkészült a weboldalam, a facebook oldalam és a tartalomgyártás is könnyebb. Az, hogy a sok információval és útmutatással mit kezdesz, az már rajtad múlik, de a maximális segítséget megkapod tőle, sőt még annál is többet! A megbeszélések nem csak hasznosak, hanem fel is töltenek és alig várod az újabb megbeszélést. Imádom!

Botka Viktória

Kedves Mindenki! Személy szerint nagyon sok mindent köszönhetek Andinak, legfőképp a vállalkozásom elindulását! Ha Ő nem lépett volna az életembe, akkor lehet már fel is adtam volna. Minden kész volt arra, hogy végre belecsapjak a munkába, de ügyfelek még nem érkeztek.  Sajnos nekem ez volt a gyengeségem, és legfőképp Andi ezen segített át, és lelkesített, tippeket adott. Legfőképp abban erősített, hogy az online jelenlét milyen fontos, és csináljam, csináljam! Visszatekintettünk, évet terveztünk, célt tűztünk ki… Nagyon sok mindenben segítséget kaptam/kapok a mentorálás során! Legyen kérdésem bármikor, bármiről, bárhol, Andi mindig segítséget nyújt felém! És a sok munka, kitartás után megérkeztek az első ügyfelek is. Hála Istennek egyre több munkám van, egyre kevesebb szabadidővel . Szívből ajánlom Andit és az AVA mentor programját mindenkinek, aki a VA pályát választja! Ne egyedül menj végig a rögös kacskaringós úton, hanem kérj, merj segítséget kérni az egyik legjobb VA-tól, Lukáts Anditól, hogy az az út a lehető legegyenesebb legyen számodra!

Sóti-Silye Adrienn

Intenzív három hónap volt, de minden percét élveztem és elmondhatatlanul sokat tanultam. Őszintén nagyon hálás vagyok a lehetőségért, amit a Mentor programtól és Anditól kaptam. Nélküle nem sikerült volna ide eljutnom, sőt ha a kezem a szívemre teszem akkor még az elején fel is adtam volna valahol. Az, hogy az embernek fogják a kezét, kicsit terelgessék és mindig a következő célt kitűzzék elé hatalmas erőt tud adni és minden megvalósíthatónak tűnik így! Én minden kezdő vállalkozónak a Mentor programot receptre írnám fel 🙂

Kékesi-Palya Tímea

Mindenkinek tiszta szívből ajánllak Téged és a mentorprogramodat, mert egy teljes, komplex, mindent magába foglaló program, nagyon sokat lehet fejlődni, tanulni, még annak is, akinek már nem teljesen ismeretlen ez a terep! Konkrétan mindenben segítettél nekem! Segítettél elindulni egy új élet, egy új munka irányába. Nagyon sok önbizalmam lett, ma már belevágok olyan dolgokba is, és nekiállok olyan ötletek megvalósításának is, amit egy éve el sem tudtam volna képzelni. Azért jelentkeztem Hozzád, mert maximálisan elegem volt, az akkori élethelyzetemből, és a mentorprogramodat láttam egy csodálatos kiútnak, ami megváltoztatja a jövőmet, és végül így is lett. Rengeteg mindent tanultam ezalatt az idő alatt, nem csak a VA világról, hanem önmagamról is. Ezt nagyon köszönöm Neked!

Konta Bettina

2019 év elején fogalmazódott meg bennem a munkahely váltás gondolata, amikor pénzügyesként betegen otthonról túlóráztam. Mivel mindig is szerettem a papírmunkát így nem volt kérdés, hogy az adminisztráció területén fogok maradni, viszont azt már nem szerettem volna, hogy ismét egy mókuskerékben találjam magam. Ekkor találtam Andreára és a mentorprogramjára. Nagyon szuper volt, hogy már az elejétől kezdve „kézen fogva” vezetett végig a programon. Nem csak a levegőbe beszélt, hanem saját tapasztalatait osztotta meg és olyan szakmai fogásokat is mutatott, amit nem lehet könyvekből megtanulni. A program alatt sikerült az addigi munkáltatómból megbízót csinálni és felmondásom után még félévig voltam a Virtuális Asszisztensük. Az én karrier utam nem biztos, hogy szokványos, mivel a mentor program alatt Párommal közösen alapítottunk egy vállalkozást, aminek fő profilja az épülettakarítás és recepciós szolgáltatás, amelynek az adminisztrációját én kezelem, valamint be szoktam segíteni, ha munkaerőhiány van. Továbbá, mint virtuális asszisztens tevékenykedek egy ingatlan közvetítő cégnek, akinek a napi adminisztrációját és egyéb kimutatásait kezelem. Andrea mentorprogramját azoknak ajánlom, akik nem csak azért akarnak virtuális asszisztensek lenni, mert nincs más dolguk, hanem azoknak, aki professzionális szinten szeretnék végezni a munkájukat. Profi tanácsokat kapsz Andreától és a profi csapatától! Köszönöm, hogy részese lehettem a programnak!

Apjok Barbara

Andi mentorprogramját ajánlani tudom mindazoknak, akik bár sok területet ismernek, sok információval rendelkeznek, mégis szükségük van arra, hogy ezeket egy rendszerbe tudják foglalni. Segít a virtuális asszisztencia lényegét megtalálni, rendet rak nemcsak az ember fejében, de a lelkében is. Biztat, segít, támogat. Ugyanakkor nagylelkű, kedves és nagyon energikus. Tele van életerővel, amit annak is átad, akivel éppen foglalkozik. Minden konzultáció élmény volt vele és örülök, hogy belevágtam a programba, nekem sokat segített. Köszönöm Andi!

Bakó Csilla

Leírtam magamnak pár gondolatot kb. 2 hete azzal kapcsolatban, hogy miért is jelentkeztem ebbe a programba, miben is segített nekem a mentorprogram. A következőket vetettem papírra:
” A mobilabb munkavégzés volt a fő mozgatórugó, illetve az alkalmazotti lét után kipróbálni magamat vállalkozóként. Minden hónap elején felírtam azt az egy legfontosabb célt, amit mindképp szerettem volna elérni.
Bevallom őszintén, hogy ezt az esélytelenek nyugalmával tettem meg, hogy több, mint valószínű nem fog összejönni. Elképzelhetetlen volt számomra az, hogy pár online konzultáció után én majd jól megváltom a világot. Inkább tisztességből, mint hitből (tudom ezen még van mit dolgozni) felírtam. Nem mondom, hogy egy halovány reménysugár nem volt, de mindegyik cél olyan volt,(pl. :milyen szolgáltatást nyújtsak, legyen egy honlap, egy brand, egy vevőm) ami várakozással és izgallommal is töltött el egyszerre. Aztán jött a “hepiend”, mert azért az kell minden történet végére: minden hónap végén ránéztem újra a naptárra miközben hajtottam át a következő hónapra és sorra pipáltam ki az elérhetetlennek tűnő célokat. Az első hónap után elintéztem annyival, hogy na jól van, szerencsés vagyok , jó csillagzat alatt születtem, hogy ez így összejött. A második és harmadiknál már tudtam, hogy ez több annál. Ha vezetik a kezedet, akkor többre jutsz, hamarabb jutsz a céljaid felé. Ezt egyértelműen Andinak és a mentorprogramnak köszönhetem. Köszönöm!!“
Ma ismét itt vagyok, március 20. fokozódik a válságheyzet a koronavírus miatt, minden napunkat meghatározza ez, hogy mit tehetünk, merre mehetünk. A munkáltatók nem tudják minden esetben megvédeni az állásunkat, pozíciónkat. Nem megoldás mindeki számára a home-office. Most mégis azt gondolom, hogy a lehető legjobbkor kezdtem bele ebbe programba. Mindenkinek ajánlom ezt a segítséget, aki tudja, hogy szeretne vállalkozni. Igazából kicsit kisarkítva még talán azt sem mondom, hogy mindenképpen csak a virtuális asszisztenseknek ajánlott Andi programja. Bárki, aki szeretne vállalkozni az élet bármely területén, ettől a mentorprogramtól megkaphatja azokat az alapokat, ami segít az elindulásban. Vegyétek kezetekbe az életetek irányítását, ez a legfontosabb üzenet ebben a nehéz időszakban. Itt van most az idő minden olyan álom megvalósítására, amit eddig dédelgettetek! Mégegyszer köszönöm Andi :).

Alaszticsné Kincses Bernadett

Kacérkodtam a gondolattal, hogy alkalmazottból vállalkozó leszek, illetve, hogy virtuális asszisztens szeretnék lenni.  Szerencsére rátaláltam Andira és először egy 1 napos tréningjén vettem részt. A tréning végén az összes kételyem elszállt és eldöntöttem, hogy én ezt szeretném csinálni a jövőben. Így nem is volt kérdés, hogy részt veszek a soron következő mentorprogramon, ami életem egyik legjobb döntése volt.

A rendszeres „találkozók” alkalmával egy jól felépített, logikus tematikán keresztül átadta mindazt a tudást, amire szükségem lehet az induláshoz, a hatékony kezdéshez és mindezt határtalan lelkesedéssel, ami persze át is ragadt rám, így mindig nagyon vártam a következő alkalmat 🙂

Az erősségeimet kiemelte és biztatott, hogy építsek rá, amiben pedig fejlődnöm kell, ott kézzelfogható segítséget kaptam és rengeteg személyre szabott tippet, hogy hogyan lehetek még jobb.

Habár 3 hónapig tartott a program, én bírtam volna még további hármat is. 😊 Nagyon hiányoznak ezek az alkalmak, de utólag is sokszor előveszem az átadott anyagot, mely sokat segít nekem a vállalkozásom építésében.

Ha megvan az elhatározás és komolyan gondolod, hogy ezt szeretnéd csinálni, akkor Andi mentorprogramja egyszerűen kihagyhatatlan. Időt, önbizalmat, strukturáltságot kapsz Tőle, konkrét megoldásokat, javaslatokat, hogy egyes helyzetekben mit csinálj és mindezt nemcsak a program alatt, hanem utána is.

Farkas Gabriella

Hosszú ideje érlelődött bennem a gondolat, hogy jó lenne egy olyan vállalkozást felépíteni és dolgozni abban, amiben örömömet lelem és szenvedéllyel tudom csinálni.

Az elképzelés már megvolt, de a legnagyobb problémát az elindulás jelentette. Bizonytalan voltam abban, hogy vállalkozóként megállom-e majd a helyemet. Az AVA Mentorprogram volt ebben a segítségemre. Úgy gondoltam, hogy egy tapasztalt segítséggel elindulni az úton, egyszerűbb. A mentor a kezdeti nehézségeken már túl van. Tudja, hogy egy kezdő vállalkozás milyen hibákba eshet bele. Úgy gondoltam, hogy a mentor segítségével elkerülhetem ezeket a kudarcélményeket. A kezdeti szakaszban, és a mai napig, kérdéseimmel fordulhatok a mentoromhoz, ez is egyfajta magabiztosságot ad nekem.

Úgy vélem, hogy egy vállalkozás létrehozása és beindítása óriási feladat, de a munka itt nem ér véget. Ezután következik a folyamatos alkotói feladat: a marketing, az önmenedzsment, a promotálás, képzések, ismeretszerzés, kapcsolatépítés és kapcsolattartás. A program többek között ehhez nyújt biztos alapot és a mentoráltat ellátja hasznos tanácsokkal. A program olyan felkészítést ad, ami hosszútávon is megtérülő befektetése a vállalkozásnak. 

Mindezek mellett Andi magával ragadó pozitív személyisége, szakmája iránti elköteleződése, szakmai tapasztalata, széleskörű világnézete, rendkívül inspiráló.

Már a legelső beszélgetésünk alkalmával nagyon jól megértettük egymást és éreztem, hogy Andi nemcsak szakmailag, hanem emberileg is erős bástyám lesz. Nagyon hálás vagyok minden támogató szóért! 

Az AVA mentorprogramot szívből ajánlom mindazon kezdő vállalkozó vagy vállalkozás előtt álló személynek, akinek egy kis bátorításra, szakmai megerősítésre van szüksége. Akinek hiányzik az a kis plusz a Sikerhez! 

A SIKER bennünk van és az AVA Mentorprogram egy jó eszköz ahhoz, hogy kihozza azt belőlünk!

Hutkay Gabriella